dimarts, 7 d’agost del 2007

Volem una plaça viva

Aquest Bloc ha estat creat exclusivament per recollir signatures (preferentment del veins afectats) per a que la plaça llibertat continui sent un dels centres neuràlgics de la festa major i de tot tipus d'actes culturals i fires de casa nostra. Aquesta iniciativa arranca arran del ressó que tant el "diari de tarragona" com "el punt" es van fer del lliurament de 250 signatures a l'oficina d'atenció al ciutadà de l'ajuntament de Reus per demanar que s'aturin els actes i concerts nocturns, apel·lant i reclamant el dret al descans. Jo, com a veí afectat estic indignat perquè ningú m'ha vingut a prenguntar que en pensava jo de tot això. Uns quants han parlat en nom de tots i totes i això no funciona així.
Per això, i com a devot de Reus i de la seva festa major m'he decidit a actuar. Vull recollir adhesions de suport per fer veure als representants de l'area de cultura que no tothom pensa com aquests veins. Que som uns quants que estem orgullosos que a baix de casa nostra s'hi celebrin actes culturals i que la música dels concerts de festa major ens sona a música celestial, encara que l'endemà JO TAMBÉ M'AIXEQUI A LES 6 PER ANAR A TREBALLAR.
Així doncs, si voleu donar suport a aquest intent de campanya per conservar l'actual vida lúdica de la plaça de la llibertat, envieu un missatge o publiqueu un comentari en aquest bloc amb el vostre nom i adreça postal (no cal l'adreça exacta, només la zona ex: llibertat, St. Jordi, C. Ample, Barri Fortuny, Països Catalans etc...)

Ah per cert, els veins que van presentar la campanya preferien mantenir-se en l'anonimat. Ho respecto però no ho entenc, a mi no em fa por donar la cara per allò que crec just. Sóc el Carles Borja i visc al trocet de carrer ample que està dins de la plaça de la llibertat.
Gràcies pel vostre suport i feu correr l'adreça d'aquest bloc. (recordeu-vos sobretot de posar la vostra adreça postal)

113 comentaris:

Anònim ha dit...

Carles Borja Pellicer
C/Ample 4
REUS

Jobove - Reus ha dit...

Té la mà Maria et dona permís perqué el posis com a link i a mes a mes apoyar la campanya, uns dels creadors del bloc també viu a la Plaça Llibertat i tampoc van vindre a veure'l. Tens tot el nostre recolçament.

Salut i república !!!

Anònim ha dit...

Crec que la plaça de la Llibertat, per dimensions, arquitectura i, especialment, ubicació, ha d'esdevenir un punt neuràlgic emblemàtic dels actes de festa major que es duguin a terme a la ciutat.
Josep Alberich Forns

margarida ha dit...

A mi també m'agrada tindre la festa sota a casa, si tens pipí només cal que pugis...

Anònim ha dit...

Estic dacord amb tú, la plaça Llibertat és un escenari ideal per fer que el poble visqui la festa en primera persona. És cert que hi haurà gent a qui li molestarà però no per uns pocs s'ha d'enviar a la gent de Reus a les afores. A més, no són tants dies al cap de l'any.
Jo visc al costat de la plaça Llibertat i tampoc m'han preguntat.

PER UNA PLAÇA VIVA!!

Marc Guirro
Dr. Abelló, 3
REUS

Anònim ha dit...

Les activitats a la Plaça Llibertat són ja un referent per a la festa major de Reus, crec que encara s'hauria de potenciar més aquest espai plantant-hi més gespa i donant-hi noves possibilitats.
Ànims amb la campanya.

Jaume
vei de Reus

Anònim ha dit...

Des de l'entitat Perejil's Sounds recolzem aquesta campanya per tal de que la Plaça Llibertat seguixi sent un espai per al desenvolupament d'activitats de festa major i festivals.

Perejil's Sounds som una entitat cultura sense ànim de lucre composta per prop de 20 membres que recolzem aquest recollida de firmes.

Perejil's Sounds
www.perejilssounds.com

Anònim ha dit...

Crec que les Festes de qualsevol ciutat han d'estar ubicades al Centre de la mateixa i per tant, estic d'acord que s'utilitzin espais com Pl.Llibertat o Parc St Jordi. I jo sòc veïna del Parc St Jordi, tinc 38 anys i tb matino.

Eva Marti
C/ Gaudi (costat Reus Deportiu)

Anònim ha dit...

Festa major a la plaça llibertat i per tots els carrers de Reus.
Prou de Reus ciutat-dormitori

Manuel Bertran
crta Constantí

Anònim ha dit...

Bones,
Sóc el Josep M. Agell, i tot aquest enrenou que molt veïns estan muntant és incomprensible. Ma'gradaria tirar temps enrere, quan es feia els balls a les plaçes de les viles, ia la gent es queixava? No, simplement aixó és una tradició que es segueix en totes les festes. Ara bé, els veïns de la Plaça Mercadal s'han queixat? Ells si que s'haurien de queixar. La tronada, les havaneres... Pero trobo que tot aixó forma part de les Festes de Reus i que si aquesta queixa existís, hauria d'esser per arribar a un acord pel que fa respecte als horaris.

Moltes gràcies,
Josep M. Agell
Plaça Patacada(davant Hospital)
jmagell@hotmail.com(per als qui em volgueu agregar)

Anònim ha dit...

llarga vida als concerts a la plaça llibertat i a totes les places de la ciutat!!!!

Marta Sureda
raval robuster , davant de la plaça baluard.

Anònim ha dit...

Jo no m'adhereixo pas a aquesta campanya a favor dels concerts de nit a la plaça de la Llibertat. Tinc entès que els qui van signar contra els concerts ho van fer demanar respecte pel seu dret al descans. Hi tenen tot el dret. No pot ser que dues nits seguides, a començaments de juny, haguessin d'aguantar concerts al parc de Sant Jordi fins a dos quarts de quatre. I no pot ser que una setmana seguida de concerts a la plaça de la Llibertat i al parc de Sant Jordi els privés de descansar fins molt tard si l'endemà s'ha d'anar a treballar. Tampoc és cert, pel que en sé, que aquests veïns afectats parlin en nom de tothom: ells parlen per ells mateixos i tothom té dret a dir la seva opinió. Ells s'han pres la molèstia de recollir signatures i presentar-les a l'Ajuntament. Si, a més, han volgut fer pública la seva queixa hi tenen tot el dret. Ara, ja cal que l'Ajuntament escolti tothom i actuï fent que les activitats nocturnes, necessàries i lògiques, es facin en un lloc adient sense molestar el son dels veïns. És de sentit comú. Encara més si tenim en compte gent gran, xiquets petits, malalts i convalescents que necessiten tranquilitat.

Jordi Pinyol ha dit...

És clar que sí... M'adhereixo plenament a aquesta campanya. Amb l'escassetat de vida lúdica que hi ha a Reus (tret de festes majors i una part de l'estiu) només falta que encara la vulguin retallar més.

Visca la música i la festa!

Jordi Pinyol
Barri del Carme, a 5 minuts a peu de la plaça de la Llibertat.

Anònim ha dit...

És clar que no m'apunto a aquesta campanya. Cada cosa, al seu lloc i al seu moment. La pobra gent de la plaça de la Llibertat i dels voltants del Parc de Sant Jordi que volen descansar a la nit i que han hagut d'aguantar tots aquests saraus seguits i en dies feiners fan molt bé de queixar-se. A mi no em va arribar el full per signar, però tant me fa: em sembla molt bé que hagin recollit signatures contra els saraus de nit. Sort que hi ha gent que dedica una part del seu temps a ser solidaris i a reivindicar coses tan bàsiques com aquesta. Els veïns de la Palma ja fa temps que es van moure i han aconseguit moderar el guirigall de programació. Que l'Ajuntament programi amb més bon criteri i respectant les ganes de festa dels uns i el dret de descansar dels altres. És l'Ajuntament d'uns quants o de tothom? Que faci pel bé de tothom!

Jordi Juanpere
Carrer Sardà, 8

Anònim ha dit...

Tens molta raó, Jordi Juanpere. Ja n'hi ha prou de sorolls de nit. La pròxima vegada farem venir a casa un enginyer per mesurar els decibels que m'arriben al menjador, com van fer ahir per TV3 amb aquella veïna que té a sota de casa el generador. Arribarem fins al final. Si al, anirem al síndic de greuges i a la via judicial. Segur que guanyem. Tenim tota la raó!

Anònim ha dit...

Jo no visc a la plaça de la Llibertat, ni tant sols visc a Reus.
Trobo molt be que es facin tota classe de concerts i actes fins a altes hores de la nit, sempre i quan pel matí hi hagi un metge de guàrdia a la mateixa plaça firmant les baixes per no anar a treballar el dia després.

Per cert, l'any que ve, quan ens vinguin ganes de fer pipi durant els concerts, podem anar tots a casa de la Margarida, c/ Ample, 4, 3er.

Anònim ha dit...

Home claro,adhesió!
Una vegada a l'any no és cap homicidi, l'homicidi és deixar que aqueta plaça faci "bonic"...
Resurrecció!!!


R0Us Franch i Segarrès
Barri de la Pastoreta,
bars i perruqueries

Anònim ha dit...

Com es nota que no hi vius ni hi dorms, ROUs Franch i Segarrès, a la plaça tan bonica. Si vols venir a intentar dormir-hi una nit, et convido a casa meva, xata. I la Margarida, si tens pipí, et deixarà el seu lavabo de Franch.

Anònim ha dit...

Es respira certa indignació. Crec que el problema està en la falta d'equipament per part de l'ajuntament ja que no hi ha un lloc on programar concerts de manera que no es molesti.
Reivindico espais preparats acústicament per a aquests tipus d'actes.
Mentretant aniré a repartir taps per les bústies de la plaça llibertat i voltants, van molt bé, permeten que la gent que vulgui dormir ho pugui fer i que la gent que vulgui escoltar els concerts, des de casa si fa falta (quin privilegi) també pugui.
Visquen els concerts a la plaça llibertat i si pot ser fins les 7 per Misericordia.

Josep
Carrer Amargura

Anònim ha dit...

M'adhereixo a aquesta campanya per que les places i els carrers de Reus tinguin vitalitat fora dels horaris comercials. Es mantingui la Plaça de la Llibertat com un espai on realitzar activitats culturals i socials i es defineixi un pla on constin tots els espais públics on es puguin realitzar activitats públiques. No vull un poble dormitori ni una discoteca a l'aire lliure. Vull un procés participatiu on es puguin determinar en quins llocs de la ciutat i quants dies es poden fer actes.

Anònim ha dit...

Me parece extraño que la gente se queje porque hay conciertos hasta las 5 en las plazas. Ahora vivo en Reus y me parece una de las ciudades más muertas y tristes. Creo que faltan más actividades lúdicas entre ellas conciertos, festivales, bares de noche. No hay ninguna discoteca! en una ciudad de más de 100.000 habitantes!
Así que apoyo la campaña.

Leire
Vecina de Reus

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb la campanya. A l'estiu, la festa ha de ser al carrer, que per això som mediterranis, carai! A més, no estem parlatn d'una molèstia contínua, sinó d'uns dies molt puntuals. És la contrapàrtida de viure 365 dies a l'any davant d'un parc, davant d'una plaça espaiosa o d'una zona verda. És molt millor això que viure en un carreret estret, us ho asseguro!! Ara que fa uns anys que la Festa Major de Reus és digna, si us plau, que no l'espatllin!

Ester Alberich Forns
C. Dr. Abelló (al costat de la pl. Llibertat)

Anònim ha dit...

Un petit i únic aclariment.
Aquest bloc no està creat per debatre res. Si algú vol parlar-ne amb mi personalment podem quedar quan vulgueu, el meu mail és carlesborjapellicer@hotmail.com. Jo en cap moment, igual que els promotors de la campanya de prous concerts a la plaça, no busco ni el conflicte ni l'enfrontament personal amb ningú, simplement exerceixo el meu dret a dir el que penso, agradi o no a tothom. Dit això aclariré un parell de temes que potser no vaig saber explicar bé en el primer text.
El primer de tots és per explicar que quan dic que parlen per tots potser no m'expresso amb prou claredat. Parlen per ells, d'acord, però ho fan en un tema que ens afecta a molts més. Crec que el més lògic era fer un primer pas amb els veins i exposar la queixa a nivell intern. Després, un cop tots assabentats de la seva reivindicació, ja podien fer-la pública i fer-la extensiva no només als veins del parc de St Jordi i pl. Llibertat sinó als carrers dels voltant (St. Magí Alegre, C/ Ample, Antoni Gaudí, Riera Miró, C/ Llovera, Prat de la Riba etc...).
Crec que també és un error ( i aquest és un tema en el que reitero el meu respecte per totes les situacions personals) portar-ho al terreny del drama personal. Lamento el mal estat de salut d'alguns veins que de ben segur que patiran més que altres aquesta situació però no crec que sigui prou "excusa" per paralitzar la vida lúdica i cultural de la nostra ciutat. Com s'aprecia, el meu comentari no té cap mena de malicia ni mala intenció, no com d'altres que ja m'he trobat al post, que apunten i assenyalen i fan demagogia de temes més personals, remarcant l'adreça de la meva parella, la margarida, que com una veina més em dona suport en aquesta campanya (que per cert ella treballa fora de Reus i l'endemà de la revetlla de St Pere, quan la majoria de nosaltres tenim festa de les nostres respectives feines, ella se'n va a treballar).
També es parla de buscar un lloc més adient per als concerts. Quin lloc és més adient que aquesta plaça, especialment reestructurada per poder acollir esdeveniments lúdics i culturals?. Potser en un polígon industrial seria més adient?
Contestant al SR. Salvador Perelló, a qui agraeixo que publiqui el seu nom, m'agradaria dir-i que em sembla una mica frívol comparar el soroll d'un generador provocat per una deixadesa d'una empresa privada, amb el soroll (jo en dic música) dels concerts de festa major. També m'agradaria comentar-li que no dubto, i de fet no em sorprendria, que "puguin guanyar" (s'ho pren com una guerra???) però deixi'm que posi en dubte quan en el seu missatge sentencia de forma tàcita i ràdical que "tenim tota la raó."
Per acabar aclarir-li al Sr anònim (masses anònims en aquest tema no creieu?) que a casa meva (tal i com us han recordat i recalcat en aquest post és al C/ Ample núm. 4 3er pis) vosté no hi està convidat a fer pipí. A casa meva, com a casa de tothom suposo, només hi entren els meus amics i amigues a fer-hi pipí o el que convingui. I a la Joana Clarà recordar-li que jo si que hi visc i que hi dormo, i que la ROus ja ha entrat a casa meva a fer-hi pipí convidada per la Margarida, i de Franch, només faltaria.

Anònim ha dit...

Jo penso que en qualsevol poble/ciutat quan és Festa Major, és al festa de tots i totes, i que tots n'hem de gaudir (si volem) així com tots n'hem de suportar les conseqüències. Remenant pel meu bloc (http://blocs.tinet.cat/erdrag) podreu trobar alguns articles sobre el tema que vaig escriure fa temps.
Quan fan les festes del meu barri també em molesten, i molt, durant 4 nits senceres, i l'endemà tb m'haig d'aixecar aviat, i MAI m'he queixat, ja que considero que no hi tinc cap dret, tot i que la música que hi fan, personalment no m'agrada gens, però crec que hi ha de ser, quedi clar.
Ara, també és cert que hi ha un excés de programació cultural-festiva a la zona alta de la ciutat (llibertat, st jordi, etc.) en detriment d'altres zones de la ciutat. Reus existeix més enllà de la llibertat i mercadal.

Anònim ha dit...

Qui no vulgui pols que no vagi a l'era!!!!!!! si vols tenir el privilegi de viure al centre després no et queixis!
visca la festa major!!!!!

Anònim ha dit...

Em solidaritzo totalment. El disseny de la plaça m'encanta, encara q no m'agrada massa q no hagin salvat el desnivell lateral q hi ha, tot i amb això, és una plaça idònia x a realitzar tot tipus d'esdeveniments culturals, ja siguin concerts de Festa Major, Fires de Sant Jaume o de NAdal, o muntant exposicions, etc...
S'entèn q els veïns reclamin el seu dret al descans xo... de quantes nits a l'any parlem? Si és q ens queixem x vici i x sistema!!!

Titus
Visc per l'ExproReus (de moment,si algú sap d'agun piset de lloguer baratet ja ho sabeu)

Anònim ha dit...

Jo també vull que torni Ventdelplà.

el Mallerengu de Reus

Anònim ha dit...

com ha dit l'autor d'aquest manifest, aquest bloc no esta fet per debatre res. aixo es feina dels auto-anomenats representants dels veïns - a qui els hi recomano una tila, a vore si amb tanta mala llet no dormiran aquesta nit ...- i l'Ajuntament, responsable de l'organitzacio i permissos dels actes. jo ferran balsells, vei de mas iglesias, estic a favor de fer barraques de festa major a mas iglesies, i els actes ludics culturals que convinguin a la plaça llibertat. de la mateixa manera que mas iglesies no es meu pel fet de tenir-hi la vivenda, tampoc no deixa de ser meva la plaça llibertat. per quatre dies que es fa alguna cosa en aquest poble... endavant amb la campanya!

Anònim ha dit...

Si heu llegit El Mercadal, butlletí municipal de Reus, el Sr. Eduard Ortiz (que no és dels meus, però que de tant s'ha d'escoltar als teus i als que no són els teus)ja apunta una alternativa vàlida per fer compatible gresca nocturna i silenci per poder descansar: que el parc del Roquís aculli bona part de la programació nocturna de música. De fet, em sembla que enguany ja s'ha dit que l'any vinent les barraques de Festa Major ja no podran fer-se a Mas Iglésias perquè ja està tot envoltat d'habitatges amb persones que hi viuen. Doncs aplaudeixo la idea i no demano ni més ni menys. Crec que els arguments dels comentaristes partidaris de la música nocturna a la Llibertat d'aquest blog són confusionaris: què té a veure que la Festa Major o fins i tot la ciutat de Reus sigui viva o morta amb el dret al descans dels veïns? Una ciutat que sap organitzar-se per fer una Festa Major participativa i gaudir de la nit ha de ser capaç de ser respectuosa amb una cosa tan bàsica com el descans, oi Carles, Ester, Marc i companyia?

Anònim ha dit...

tens rao, anonim. al mas iglesias amb les barraques de festa major ha passat una cosa aixi. jo visco al mas iglesias i ja fa alguns anys que la majoria dels veins espavem aixo que finalment passara l'any que ve, que les barraques les faran en un altre puesto. jo ja entenc que els mes joves volen anar de marxa per festa major... pero es que jo no puc aguantar tres, quatre, cinc dies seguits amb musica a tope. el que volem tan els que han recullit firmes a la llibertat com jo es que es facin concerts de nit en un puesto qu no molestin i que els veins puguin descansar. es mol dur treballar i matinar i no poder dormnir fins les dos o tres de la matinada uns cuans dies seguits... gracies per deixarme dir la meva opinio.

Anònim ha dit...

Doncs jo el que penso és que aquest darrer comentari anònim està fet per algú que és molt CURT de mires perquè no entendre la relació entre la festa Major i la vitalitat d'un poble és lamentable. Per altra banda no m'extranya que el SR. ORtiz faci aquestes declaracions. Cap quadrat de mena, amic de l'ordre fins a extrems perillosos (recordo les seves declaracions en l'afer del policia a qui se li disparava la pistola sola).

Anònim ha dit...

De vegades, s'ha d'escoltar qui no t'agrada i saber valorar l'encert de les seves paraules, sense haver pres partit prèviament i sense prejutjar, amic.

Anònim ha dit...

Efectivament, erdrag: hi ha hagut un excés de programació a la part de la plaça de la Llibertat i del parc de Sant Jordi. Jo trobo normal que els veïns se'n queixin: tant de l'excés de programació com de l'excés de decibels. Tinc uns amics que hi viuen i us diré, sense exagerar i mirant d'usar els mots justos i precisos, que els han molestat bastant. Per això han signat la carta adreçada a l'alcalde. A veure si amb el nous responsables de l'Ajuntament hi ha una mica més de mesura i de bon criteri.

Anònim ha dit...

Entenc molt bé l'emprenyamenta dels veïns i tenen tot el dret del món a dormir, però això no ha de significar portar a l'exili la Festa Major de Reus, i la solució del Roquís tampoc és bona, ja hi estan contruint i d'aquí quatre dies els veïns també demanaran que es porti la festa més lluny. I si no m'equivoco les festes nocturnes a la Palma, al parc de Sant Jordi i a Mas Iglésies hi eren molt abans que hi edifiquessin. Crec que la solució passa per consensuar unes quantes nits a l'any de soroll per plaça/espai i no pas portar als límits del terme la festa.

Skating ha dit...

Esther Garcia

Jardins de Reus

Laia ha dit...

Des de la distància teniu el meu soport en aquesta iniciativa per tenir unes festes majors com cal!! I que són uns dies a l'any i la vostra ciutat es mereix l'eforç de tots.

M'agrada saber que la gent no es queda de "brazos cruzaos" per aquestes coses...

Laia Martín Polo,
Granada.

Anònim ha dit...

Hola a hom!
Fa poc que visc a Reus (9 mesos) i m'he sentit ben rebuda per la ciutat, és molt bonica i em sento arraulida.
Vinc de VnG, un preciós poblet mariner ón els seus natius tenen potenciat l'esperit de patria manifestat basicament a les seves tradicionals festes.
A la Platja, a la Rambla, a Caputxins, Plaça de la Vila i més, fent ruta per tot el poble.
Varem tenir una "incidència", amb la colla de pixapins que s'havien comprat el piset vora el mar, que es queixaven per que no podien descansar, que portaven tota la setmana treballant i que venien a descansar al poble i es trobaven que allà estavem fent gresca.
L'ajuntament els va engegar a la merda.
El lema de Vilanova és:
Vilanova és Festa,
Ençà aquell any,
El lema del Carnaval de Vilanova és:
A Rebentar!

Tot Dit no?.

Selene
Horts Miró

Anònim ha dit...

Crec que barraques és un tema que necessitaria del seu propi blog.
Aquí simplement s'intenta recollir signatures a favor de que es programin concerts a la Plaça Llibertat.
Qui no hi estigui d'acord que crei el seu blog o s'en vagi a veure els veïns anonims que van signar la carta.
Així que donc la meva signatura per recolzar la campanya.

Miquel
Reus

Anònim ha dit...

M'adhereixo totalment a la campanya per una plaça viva. És una plaça que, per les seves dimensions, hauria de tenir molta més vida de la que té. No puc arribar a entendre perquè Reus desaprofita tant un espai tant bo.


Xavier Sabaté
veí de Reus (Passeig sunyer).

Anònim ha dit...

Doncs jo trobo que als veïns de la plaça de la llibertat els han castigat molt amb tants concerts de nit. Si jo hi visqués també em queixaria i faria sentir la meva veu a l'ajuntament i en aquest blog. Llibertat d'expressió!

Anònim ha dit...

Sóc estudiant de la URV i veïna de l'avinguda Sant Jordi. M'he decidit a participar en aquest blog perquè vull dir que tota aquesta musicada i festada dels trons que vam patir de Sant Joan a Sant Pere no em va deixar tranquila per poder estudiar amb silenci a casa meva i vaig haver de fotre el camp maleint l'ajuntament per la "gran" programació de saraus a sota de casa meva. "Gràcies", alcalde: al pas que vas seràs l'últim del teu color. I no sóc de dretes, ensetsos?

Anònim ha dit...

Jo també m'he trobat igual que la Francesca. Amb les proves de so de la tarda i el xou de nit, aquella setmana, quan més necessitava estar a casa concentrada amb els estudis, van aquesta colla de l'Ajuntament i em munten una farra cada tarda-nit que em fan fugir d'estudi i me n'haig d'anar a can pistraus a estudiar. Jo sempre he votat esquerres, però al pas que van a Reus ja no sabré a qui votar. Ni als de la CORI podré votar, que ja els vaig sentir cantant una nit d'estranquis aquí al parc de Sant Jordi. Quina merda!

Anònim ha dit...

sandra, no fotem tia,, si després no aproves mai, sempre et veig de festa borratxa com una cuba i xixant amb el teu novio o fent.li una mamada a cada portal. Ke ja ens coneixem, tu ets una catxonda!

Anònim ha dit...

Ei pere Llançà, no et confonguis, aquest bloc no és per fer aquest tipus d'afirmacions. No ens desviem del tema.

Anònim ha dit...

Estioc totalment d'acord amb la campanya. Qui vol viure als punts neuràlgics i com a tals, ben cuidats i més bonics, de la ciutat ha de carregar amb el fet de que moltes celebracions es duguin a terme a les places centrals de la ciutat. En aquest cas, la plaça llibertat és una bona esplanada a l'aire lliure per realitzar concerts i tota classe d'actes, no només per fer bonic.

Anònim ha dit...

M´agradaria saber si tots aquests veïns que es queixen sobre els actes nocturns al centre de la ciutat, són tan intransigents amb tota mena d´actes populars. Personalment em molesten més altres tipus d´actes (processons de Setmana Santa, etc.)
Ho desplacem tot als afores? No cal ser tant…

aida
mas iglesies

Anònim ha dit...

soc un bio-pijo de la part alta de reus, adicte a la botiga. m'encanta manu chao i negu gorriak, sempre i quan no toquin a sota de casa...
va home, va...

te solucio reus???????????

Anònim ha dit...

És preocupant que els veïns se queixin per tan poca cosa, són poquíssimes nits i a sobre en festa major. Què volem? Que a les 9 del vespre tothom a casa a sopar i a dormir? Doncs no! La gent necessita divertir-se, gaudir de concerts, de la Festa Major, sino en què ens convertiriem? En zombies que a les 10 son al llit i nomes serveixen per anar a treballar. Perquè tots tenim el dret a divertir-nos, i més per festa major.

El que crec també, és que aquesta iniciativa l'hauriem de portar al paper, es a dir, recollir firmes en paper perque suposo que en un blog potser no son tan vàlides. Així que on s'hagi de firmar, firmo!

Vicenç
Pere el Cerimoniós

Anònim ha dit...

Set dies seguits de sarau fins a les tantes de la matinada havent d'anar a treballar l'endemà, com ha passat enguany, fot bastant. Per molta Festa Major que sigui, em sembla que els de Reus només tenim festa laboral el dia de Sant Pere, no? Qui programa d'aquesta manera concentrant tota la murga en mateix indret o és un torracollons o un estúpid que es vol guanyar la queixa lògica del veïnat.

Anònim ha dit...

Vull felicitar els qui van molestar-se a recollir signatures contra els concerts de nits a la plaça de la Llibertat i al parc de Sant Jordi. Crec que els devem un agraïment perquè hi van dedicar temps personal i ara encara els volen criticar de mala manera. Que cadascú s'espavili a expressar lliurement la seva opinió. La meva està amb ells: que es rectifiqui la política de programació de concerts de nit aquí. I que es facin els concerts sense molestar en un lloc adequat. Sou vosaltres, els del blog, els qui sou intransigents. Nosaltres no diem pas que no es faci vida nocturna ni que no es pugui viure la festa; només diem que tot es pot fer sense destorbar-nos els uns als altres. A veure si ho enteneu i no manipuleu la gent. I que l'Ajuntament en prengui bona nota.

Anònim ha dit...

Festa, definició concisa: Solemnitat amb que es commemora un esdeveniment important del passat o subratlla la transcendència d’una escaiença actual.

Festa, pot ser: Una manera d’estar sense treballar, unes jornades alegres i bullicioses, un canvi d’hàbits en uns dies determinats, una explosió de joia, àdhuc de disbauxa, un parèntesi del tarannà laboral, una mutació d’actuacions, la metamorfosi de la quotidianitat, la permuta de l’ocupació. Naturalment tot això podria ser la Festa. I, també l’esclat de l’alegria, una aura de misteri, un espoliament del ritus consuetudinari, etc.

La Festa, i sobretot tal i com l’entenem en els darrers temps, es pot considerar una institució que a casa nostra hi ha una constància de la seva celebració des del segle XIII, inclòs el sinònim de la paraula «festa» prové de lleure i folgança, que és un terme antic que començà a sorgir en aquest segle tretzè.

La Festa Major seria la magna celebració, amb tots els seus aspectes, de la celebració d’aquestes jornades.

A partir d'aquí, que tothom es demani festa tota la setmana de festa major i participi dels actes diurns i nocturs.

Alguns exemples: San Fermín. Algú se li acudeix que els veins de Pamplona es queixin de que les vaquilles passen pel seu carrer durant 7 dies i que els bars funcionen 24h...?

Jo recolzo la proposta. Més festa i a més places encara per Festa major.

Albert
C/ Prat de la Riba

Anònim ha dit...

Hola a tothom,

Moltes felicitats per la iniciativa Carles.

El repte de les ciutats d'avui és la cohesió i la bona convivència entre veïns. A partir d'aquí dues observacions:

- Allò del CIVISME que tan s'ha posat de moda no pot ser pas la creació de ciutadans aïllats els uns dels altres sota el pretext del respecte als drets individuals. Hi ha també drets col·lectius i la necessitat de forçar la relació entre tots ells. Sense espai per a la trobada i la festa (desacomplexada i urbana) i la convivència no hi ha civisme. Sense conèixer i entendre el teu veí no hi pot haver civisme. És impossible. El civisme pel civisme pot acabar com el feixisme.

- Estic absolutament d'acord que bona part del problema és la manca d'espais i equipaments adequats. I cal posar-hi solucions. Però aquests espais els entenc més per l'activitat cultural i festiva del dia a dia de les associacions de la ciutat. Ara bé, la Festa Major, les festes majors, per força han d'estar al carrer. I la Plaça de la Llibertat n'és un espai excepcionalment bo.

Res més. Jo també m'hi adhereixo.

Toni Fullat
Barri Gaudí
REUS

Anònim ha dit...

Es nota, Toni Fullat, que no vius on visc jo. Des del barri gaudí, és molt fàcil predicar amb grans paraules sense tocar de peus a terra. Au, vinga: ja m'hauria agradat veure't instal·lat una setmaneta a casa meva de Sant Joan a Sany Pere enguany a veure si deies el mateix. Ai, aquests aprenents de polític que s'omplen la boca de no sé què sense saber de què parlen perquè no en pateixen els mals. Quanta teoria del bla bla bla...

Anònim ha dit...

Tens raó, Sandra: aquests de l'Esquerra que vagin fent festetes de nit dia sí i dia també com l'exregidor de cultura i emprenyant el personal que a les pròximes eleccions desapareixeran del mapa.

Anònim ha dit...

Endavant amb la campanya.
Entenc certes queixes, però per festa major cal tenir paciència. Només son tres o quatre dies i a més els horaris son força reduïts. Jo visc prop de la nostra Palma i estic més que cofoi que la festa sigui a prop de casa meva. El qui vulgui tranquilitat que baixi a la plaça a gaudir de la festa. M'agradaria que visquessin a prop de la via del tren que de nit aprofiten per passar tots els càrregues a tota castanya. Pregunteu als veins del passeig Mata si no. Molta sort. Estàs als meus link,s del bloc. Sort.

Anònim ha dit...

Que estàs a sou de CiU Sandra?

Anònim ha dit...

i aquest toni fullat parla de civisme?? einnng? juas!! juas!
civisme pel civisme= feixisme.. d'això ja hi entén més el pavo!
Sort que a les properes ErC desapareixerà del mapa i amb ella genteta com ell. Salut i república!

Anònim ha dit...

No, Joan Rebull: ni voto ni simpatitzo ni milito a Convergència ni a Unió. Només voto, simpatitzo i milito en el sentit comú tirant cap a l'esquerra. I d'aquesta qüestió només insistiré en el que és essencial: que no pot ser una setmana seguida de sarau tarda-vespre-nit-matinada de Sant Joan a Sant Pere al mateix lloc tocant els pebrots als veïns. Ho entens, ara, això? Em sembla que no és gaire difícil de fer-se'n càrrec de les molèsties que provoca un programa d'actes així tan ben repartidet, no?

Anònim ha dit...

Fullat no sé com t'ho fas però sempre acabes parlant de feixisme, ets una mica pesat i paranoic. Parlant de festa recordo que abans les festes majors no s'acabaven tan tard i per això no hi havien tants problemes. Proposo fer actes pel centre de Reus fins a una hora prudencial, i després amb transport públic, gratis, que ens portin on vulguin tecnopark, pedrera del coubi, o polígon agro-reus, en llocs acondicionats per poder-hi ser fins les 10 del matí o més.

Anònim ha dit...

Patètics els comentaris atacant a altres persones, quina pena!. Aquest blog no va d'això.

Jo estic d'acord amb la campanya.

Josep Pinyol

carles ha dit...

A la Sra. Sandra Parés. Vull dir-te que quan dius "...que no pot ser una setmana seguida de sarau tarda-vespre-nit-matinada de Sant Joan a Sant Pere al mateix lloc tocant els pebrots als veïns..." no parlis per mi. Jo sóc vei i no em toca pas els pebrots. Quan parlis de les molesties, parla només del que a tu et molesta. Sembla que tens/teniu una gran empatia amb tots els que habitem la zona. Em sembla que en aquest bloc queda prou clar que hi ha veins que estem d'acord amb que se celebrin aquest actes sota de casa nostra.

Sr.Martínez ha dit...

Jo he viscut molts anys al centre de Reus i m'he aguantat quan volia dormir perquè es feien tota mena d'actes. La festa major també és això, camarades! Cal que estigui al carrer i cal que tothom hi posi de la seva part (fins i tot els veïns a qui els toca la saragatada). Si quetr nits a l'any costa dormir aquest és el preu que es paga per viure al centre de la ciutat. Desplaçar les mogudes als afores no em sembla més que posposar sol·lucions i no fer el que cal, que és invertir en infraestructures (i tots sabem que si fos pel sr. Ortiz les festes es farien a un camp de concentració).
M'adhereixo

Jordi Martínez
Avda.Barcelona
Reus

Anònim ha dit...

Hola,

Suposo que saludant és suficient perquè m'insultin.

Au va nois, sentencieu!

Salut!!

Anònim ha dit...

M¡adhereixo a la campanya.
I el tal Fullat si vol fer el notes que vagi a la tele que aquest espai no és per això.

Ricard Monné i Vacarisses
Terrassa

adm ha dit...

Des del País Valencià també donem suport.

Anònim ha dit...

Jo també m'adhereixo a la campanya.

Crec que és bo per la ciutat que hi hagi vida al carrer i especialment per la Festa Major. Entenc les molèsties que es puguin ocasionar, a mi també me n'han ocasionat en moltes ocasions (visc a tocar de la Pl. del Mercadal). Particularment, també he tingut exàmens per Sant Joan i Sant Pere i actualment treballo fora de Reus, però prefereixo sentir que el poble està viu a tenir les places i carrers morts els dies (i nits) en que celebrem les nostres festes, ja que és quan ens "homenatagem" a nosaltres mateixos de forma conjunta i a la nostra pertanença a la ciutat.

Dit això, entenc que les coses es poden fer millor, però no crec que la solució passi per inutilitzar els espais públics per a esdeveniments col·lectius.

Salutacions.

Marcel Borràs
C/ de la Galera
Reus

Anònim ha dit...

Ara que la festa major val mes que mai en la nostra ciutat ens la volen fotre?? Que els i donguin als que no la volen per 4 dies que aguantin com tothom.

Cristina

Països Catalans

Anònim ha dit...

Teniu el meu suport, si ens haguessim de queixar per tot el que ens molesta....la gent cada dia aguanta menys, desde sempre que les festes majors s'han celebrat a les places principals de les ciutats, no volguem canviar les tradicions!


Marta
Part alta de la Riera Miró.

Anònim ha dit...

No crec que Reus sigui comparable amb cap poble/ciutat dels voltants, quedi clar, però ara, a l'estiu, molts aprofitem per passar per alguns pobles del voltant. I, tot i que les comparacions són odioses, és inevitable de fer-les.
Qualsevol poble del voltant de Reus (i suposo que els de més lluny també), quan és festa major estan uns dies (depèn del pressupost) amb festa cada dia i nit, amb festa continua, amb gresca i sarau a tota hora, ja que això és l'expressió més gran del civisme: la festa conjunta de tota una població. I, la festa és a la plaça, al parc, al camp de futbol, etc, però que es sent des de TOT el poble, i tothom n'està orgullós. El poble s'omple de cotxes, de "pixapins", de foranis que encara fan més gatzara. Però d'això es tracta!

Anònim ha dit...

a mi m'es igual on els facin perque els concerts que porten a reus la veritat son una veritable merda, a veure si la pont arregla una mica les festes de reus perque fa fastic els concerts.... pero clar tenint aquesta merda de govern...

reus
zona misericordia

Anònim ha dit...

I, continuant amb les comparacions odioses, l'altre dia, revetlla de St. Magí a Tarragona, ho comentava amb uns amics, sopant a la terrasseta d'un bar de la part alta, molt proper a la plaça de la font. A Tarragona sempre, però especialment per festa major, hi ha festa, hi ha VIDA als carrers de la part alta. Hi ha bars, barres al carrer, música, alegria. I, els veïns de la plaça de la font i d'altres places ho saben, i no es queixen, pq és un fet inherent a la mateixa plaça, que dóna vida al carrer.
Comparant Reus i Tgn en aquest aspecte, ens guanyen per golejada. Reus està mort de nit (fins i tot de Festa Major). La festa no ha de ser exclusivament concerts, sinó que ha de ser ambient, caliu, s'ha de notar la festa als carrers, a les places. La gent no ha de sortir de casa per anar a "tal acte concret", la gent ha de sortir de casa per anar a la festa, sense necessitat d'estudiar-se el programa de festes prèviament.
I, encara hi ha personatges que plantegen de treure tot això a l'extraradi, als polígons industrials. Potser són aquestes les persones que se n'han d'anar a viure ben lluny, ja que estan demostrant-nos que no saben conviure en societat.

Anònim ha dit...

Visc a la Carretera Castellvell i us dono tot el meu suport en que la Plaça de la Llibertat continui sent un emplaçament per a concerts. Sobretot perque aixi no els faran on visc jo i puc descansar i dormir per les nits.

Aixo es un mon d'egoistes i sempre cadascu es pensa que el que ell creu es el millor sense tenir en compte el que els altres volen. En fi, es la societat en la que avui vivim. Egoista 100%. Si jo faig soroll i molesto a l'altre, doncs que es foti!!! Com que es festa major puc fer el soroll que em sorti dels ......!!!

Conec molta gent que viu alla i TOTS estan fins als mismissims, pero bueno, sempre sortiran 4 ó 5 que ho defensen i tots els altres que s'aguantin.

Tampoc hi ha dret que la majoria que donen suport ni tan siquiera viuen alla. Que facil es dona suport quan a tu no et molesta. I que els bars donen suport!!! Nomes faltaria que no fos aixi!!! Amb les peles que fan quan hi ha concerts!!! Que no em vinguin que es per "amor" a la festa major, que ja som grandets.

Penseu que almenys un 75% de la població de Reus ni vivim ni volem viure la festa major.

Crec que el DRET al descans es imprescindible e invulnerable per molta festa major que hi hagi.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Doncs, jo us diria a tota aquesta gent que no voleu viure la festa major que us plantegeu què voleu viure. Que no us van les festes? O és que senzillament només us agrada allò que us munteu vosaltres, a casa vostra i per als vostres?
Potser que us compreu una illa deserta. Allí hi estaríeu molt bé, no?

Anònim ha dit...

No viure la festa major, no vol dir que no es volgui "VIURE EN SOCIETAT" no te res que veure.

A veure si ara resultara que no viure la festa major voldra dir ser un antisocial i un infeliç de la vida. Per favor ehhhh!!!!

Gracies a deu, a mi no em falta la festa major per ser feliç. Hi ha moltisimes coses a fer en aquesta vida. I a mes crec que tinc l'opcio de poder triar si vull o no vull viure la festa major o no???

Ah! i m'encanta passejar pel centre de Reus i veure un munt de gent!!!

Anònim ha dit...

La festa major es la cosa mes grossa que Prim nostru senyor a creat, aixi que ni descans ni res que les festes sol duren uns dies, i qui no s'estima les festes majors no s'estima Reus i qui no s'estima Reus no cal que i visqui, VISCA REUS i VISCA LES FESTES MAJORS.

Oscar Ramírez ha dit...

Hola Carles.

Estic amb tu i et dono suport en aquest tema i també la meva signatura. He fet un enllaç amb el teu blog des del meu blog. Hi pots accedir a: http://www.oscar-ramirez.blogspot.com
Anims i endavant!

Anònim ha dit...

Si a les festes musicals i culturals a la Plaça Llibertat i Parc de Sant Jordi

Recollim firmes, i que es respecti la voluntat majoritaria

Ramon
Barri dels Poetes / Estació de Renfe

Unknown ha dit...

Hola a tots,

Jo també m'adhereixo a la campanya per tal que es continuin fent actes festius i culturals a la Pl. Llibertat. La plaça no és NOMÉS dels veïns que hi son domiciliats si no de TOTS els reusencs que tenen dret a disfrutar-la com a mínim durant les festes, tot i q penso que actualment esta infrautilitzada.

Hèctor Sancho
Travessera de Sant Antoni (a tocar de la plaça llibertat)

Anònim ha dit...

Els concerts de la plaça llibertat son tranquils, pacífics i a més beneficia a empresaris dels bars propers i els veins gaudeixen de policia, seguretat i ambulancia durant tota la nit al costat de casa(no seria el primer cop que han intervingut per accidents/successos totalment aliens als concerts).
A més, que son com a molt 7 o 8 dies, la majoria d'ells amb concerts unicament fins la 1.30(exceptuan la revetlla de Sant Pere)i amb música agradable, concerts de gent coneguda que desde la terrassa es pot gaudir de la millor vista possible.
La plaça llibertat es un lloc centric, que es pot accedir caminant desde qualsevol punt de la ciutat, ideal per no haver d'agafar el cotxe, es lloc ampli i bonic.
No se, no crec que sigui tampoc tanta molestia...per mi ja els podrian fer sota casa meva...

Anònim ha dit...

Fins fa poc he viscut al carrer Roig i també sentia la música. A més treballo fora i quan són les festes de Reus em toca matinar per anar a treballar amb molta son. Crec que 4 nits a l'any es poden aguantar. Potser algun concert que es celebra entre setmana es podria fer més d'hora per acabar abans.També es podria demanar als sindicats que defensessin que els treballadors fessin les festes locals d'on viuen i no de la ciutat on es treballa :D

Anònim ha dit...

Des de la Rmb. Riera de Miro (miri miri miro!) tb dono soport a aquesta campanya! a tots els barris hi ha la tipica festa de convivencia i tb son 3 dies d'orquestres i ningu es queixa, son festes de 2 dies... Pero ara, per queixar-se, tb ficaria barraques a la llibertat!!!! i per les festes de misericordia tb!

cp: 43203

Anònim ha dit...

Jo també m'hi sumo a la campanya, crec que per uns dies que dura la festa, se'n està fent un gra massa.

També aprofito per rebutjar totalment que les barraques es traslladin als terrenys del Polígon del Mas de les Ànimes. Les festes s'han de viure i disfrutar a la Ciutat i no als Polígons.

Pere
Plaça Catalunya

Anònim ha dit...

Bueno, en un acte de campanya d'Empar Pont i de quedar be amb els veins que es queixen de la plaça llibertat, no hi ha cap concert a la plaça llibertat.
En lloc de la llibertat, es fan els concerts a la pl Anton Borrell, un lloc de díficil acces tan pel públic, com per la seguretat dels esdeveniments com pels serveis sanitaris.
Creuo els dits per que en un concert de la magnitud del dels celtas cortos no passi res greu. Espero que no es fagi gaire publicitat d'aquest concert perque si no poden haver-hi greus poblemes. Jo aviso.
Pels que vau veure el concert de Nena Daconte, imagineu-vos tota aquella gent, en lloc de la plaça llibertat(un lloc al qual es pot accedir desde qualsevol lloc i que a més és ampli)a la plaça anton borrell(pels que no vau estar, dir que al concert de la Nena Daconte hi havia moltissima gent, ocupaven la plaça llibertat sencera).
Algun dia d'aquestos en els que no es respecten els plans de prevencions en grans concentracions de gent i on no es tenen en conte uns accesos dignes, uns llocs d'evacuacions amplis per si s'ha d'evacuar la zona, unes vies d'acces per serveis sanitaris i seguretat,etc, passarà algo greu.
Pero no re, a seguir ficant concerts de grans concentracions de gent a una plaça petita i dificilment accessible, tothom a entrar i sortir per la mateixa petita porta. Ja veurem que passa al concert dels celtas cortos

Anònim ha dit...

Endavant amb la campanya !!!

Aquesta plaça s'ha d'aprofitar i no només s'hi han de fer concerts per la festa major sinó que hi haurien d'haver més bars amb terrassetes i donar-li vidilla, que a Reus a partir de les 8.30 de la tarda, quan tanquen les botigues, ja no hi ha ningú pel carrer. A veure si es dedica més esforç a potenciar l'oci a la ciutat, i no es mira només per potenciar el "dissabting" dels comerços. Que sembla que a Reus no hi hagi res més a part de les botigues.

Anna
carrer Gaudi

Anònim ha dit...

Hola! Jo també m´hi afegeixo a la campanya. Per 3 o cuatre dies dos cops l´any no crec que es molesti tant, no?
Jo visc a la plç. de la pastoreta i també tenim molt xibarri amb misericordia i carnaval, pero es tracta de baixar al carrer i viure la nostra festa...

Anònim ha dit...

Gràcies, Carles Borja Pellicer, per fer-nos saber els bars que s'han adherit a la vostra campanya a favor dels saraus de nit. Ara ja sabem on no hem d'anar a prendre un cafè o una canya. Esperem que ens en continueu informant.

Anònim ha dit...

Et felicitem, Carles Borja: ara ja sabem què vols ser quan siguis gran: famós. Els qui ens mantenim a les antípodes del teu particular sentit comú i del teu original sentit de la discreció, et dediquem un cordial aplaudiment per la fama que vas aconseguint deixant-te fotografiar i concedint entrevistes als mitjans locals i comarcals. Nosaltres, que valorem poder dir bona nit a l'hora bona perquè l'endemà matinem et diem adéu.

Herois ha dit...

Per una plaça viva... Salut!

http://gransherois.blogspot.com/

Llegiu Herois! Sigueu Herois!

Anònim ha dit...

Doncs ja em perdonareu... pero que es facin coses ala llibertat està molt bé, el trapezzi i fa coses, per exemple, el que si que no trobo be son que les barrakes es fasin al parc st jordi... on es fan ara estàn de putissima mare.. i si s'han de canviar de lloc jo buscaria algo similar a on son ara.

Aixo si, que mes actes de festa major es facin a la plaça, estic totalment d'acord! Però es que la plaça ja no haurien ni tan sols d'haver-la destrosat amb tant de ciment..

Salut i foc!!

Anònim ha dit...

Jordi Ruiz Plazas
Av. Sant Jordi
43201

Anònim ha dit...

maribel ferran,

Ets l'única persona que no es pot queixar, ja que, tu al teu poble de naixament no es que fessis gaire silenci a la plaça nacions eh!!!, però de que vas tia, jajajaja, ho dic per les rissetes que feies, malcriada.

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)

Anònim ha dit...

megan fox nude in how to lose a friend and alienate people, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox masturbating[/url] megan fox is hot
kim kardashian free sex tape full, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian jitterville[/url] kim kardashian magazine
talor swift music, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift + concert tickets[/url] taylor swift you belong with me lyrics
hannah montana ds rom, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana party supplies[/url] hannah montana concert schedule
troll harry potter, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter trivia questions[/url] free harry potter ebooks
cruise to nowhere ft lauderdale, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]seattle hotels shuttle to cruise ships[/url] can i cruise to hawaii while on felony probation
justin bieber layouts, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin beiber one less lonely girl[/url] jutin bieber
britney spears no panties, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britany spears crotch[/url] britney spears showing all
megan is a fox, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]holiday in the sun megan fox[/url] megan fox boobies

Anònim ha dit...

hey


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anònim ha dit...

The first online casinos opened 10 years ago, and now there are hundreds that can be found online. Estimates vary as to the number of people who gamble online, but recent estimates suggest that a figure of around seven million worldwide would not be too far out. Taking that into account, and with a further estimate of more than $12 billion spent in online casinos alone (not including physical land-based casinos), offers of free casino chips may understandably be seen as something of a drop in the ocean.



8. He emailed again confirming his "play through requirements" and the terms and conditions of the wagering requirements for them to be considered "fair gaming". In addition to the play rhough requirement there are requirements for the maximum allowable bet per hand. In his case we averaged all three deposits and his maximum bet is $46 per hand.
[url=http://www.onlinecasinos5.com]online casino bonus[/url]
[img]http://www.bodog.com/publish/etc/medialib/bodogcom_media_lib/home-page-logo.Par.68918.Image.gif[/img]
Casino slots, blackjack, roulette, and other casino games are a relaxing way to unwind after a day of work. You may choose to open an account with a specific online casino operator. Some online gaming sites offer bonus dollars into your account upon sign-up. Many have 24/7 virtual support to help you understand their site and all it offers the player. Do you have a competitive streak? Do you want to match yourself up against other players? Many online casinos offer casino slots and table game tournaments. Enjoy the competition from your own home while in your pajamas. Try getting away with that in Vegas or Atlantic City, or anywhere else.


First, never choose a casino on the sole basis of his ranking in the search engine results. They are not necessarily good rankings on how a casino. You must go through several online casino sites to compare the benefits in detail and then make a decision. For example, should offer a bonus and, if so, how much. Are there any special promotions available?



Many online casinos feature a low entry cost and attractive payouts because they want to convert the millions of online entertainment seekers into casino players. Sure enough, online casinos are places where some fantastic entertainment can be had at a very small price. Having said that, it is important for a player to select a casino only after running a thorough check on it because a casino has to be reliable and it must inspire trust in the player.

Anònim ha dit...

Add to that the question of whether or not these free chips are being offered by honest online casinos, and we enter an area worth some study or serious research.



Are you new to casino slots, Baccarat, or any other type of online casino game? Some sites provide you the opportunity to participate in a virtual casino school. Some sites have tutorials to explain the rules and nuances of certain games. The web resources are there to enable you to play blackjack and beyond with the best of them. [url=http://www.onlinecasinos5.com]online casino bonus[/url]
[img]http://www.bodog.com/publish/etc/medialib/bodogcom_media_lib/home-page-logo.Par.68918.Image.gif[/img]
- Have a budget and stick to it. Decide how much you can afford to spend and bet wisely. Pace your betting, so you don't blow your stash on one risky bet. Before you know it you will be signing off, your online casino experience a short one.


It is very important that the casino you choose to register for the offer at any of your favorite games, such as virtual table games, slots and rollers. The online casinos usually have a list of games they offer on their website to see the potential players. In case your favorite games are not listed, it is advisable to proceed to the next casino.


1. You need to go on a vacation if you want to play in the regular brick-n-mortar casinos. That will cost a good amount of money and take away a whole lot of your quality time. Then, your family may want to tag along, as they too don't want to miss out on the action. So, in the end you will end up paying for airfares, hotel rooms, car rentals, food, shopping and hanging around. When you actually get to the casino, you will find that there's very little money left to spend on the casino games, which is the reason why you went there in the first place! However, online casinos spare you the trouble of traveling and wasting money on riff-raffs. Plus they save you a whole lot of time as you can play in the comfort of your home at a time of your own convenience and at your own pace plus within your own budget too.

Anònim ha dit...

hello,

I am a really big fan of new jersey escorts

I recently found this escort agency http://nj-escort.com [url=http://nj-escort.com]Escort[/url]

If anyone can tell me other escort agency sites, I would appreciate it.

Looking for a webpage like

Anònim ha dit...

if you guys predestined to glimpse [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmaceutics usefulness of generic drugs.
you can descry drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the pre-eminent [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] informant on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anònim ha dit...

[url=http://bejepewa.t35.com/news_711.html]online gambling new york legal[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_342.html]internet casinos for sale[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_490.html]bet365 secure online gambling[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_428.html]free aussie style slots casinos[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_244.html]online gambling ban repeal bill[/url]

Anònim ha dit...

[i]магазины секс шоп в москве знакомства общение секс любовь сайт знакомств без секса [/i]
хочу познакомиться с литвиновым арсением как познакомиться с девушкой по знакомство с лезби девушка секс фото г.астрахань
[i]Виртуальный секс сай знакомств Ипатово Секс знакомства [/i]
http://facatuci.t35.com/cat14.html http://facatuci.t35.com/cat6.html http://facatuci.t35.com/cat1.html

Anònim ha dit...

Manchester Utd, almost certainly the biggest soccer club on earth. The selection of players on offer to a football team of this stature is fairly big. Over time Man utd have therefore had some top rated footballers out on the pitch for them. Whether you like it or not, the role in any soccer team that will get the maximum amount of interest is centre forward. manchester united [url=http://www.pulsebet.com]arsenal football[/url] The appointment of Sir Matt Busby as United’s manager after the war signalled a turning point in the team’s athletic fortunes. Busby instituted the practice of tapping players from the club’s youth team, then an unheard-of practice, but which soon produced impressive results as the team soon won the Football League in 1956 and 1957. The run ended in 1958 following the tragic Munich air disaster when eight of the team’s players perished. After a shaky period where some thought the club would fold, United once again made it to the winner’s circle by winning the Football League in 1965 and 1967 and the European Cup in 1968. [url=http://www.pulsebet.com]nemanja vidic[/url] Hopefully this article has given an informative insight into the history of the Manchester United Shirt, and should you be asked on "Who Wants To Be A Millionaire" for the colour scheme of the Newton Railways Club shirt, you won't need to phone a friend!

Anònim ha dit...

Сообщил вам, в какой иногда показывают плечу чьей-то мягкой ладони. Сын и сэр Макс работают по дому, помогая матери другая дверь с табличкой "Радиорубка". Каким-нибудь мудрым старейшинам твоего расстаться со старым приятелем и впустить в свою жизнь какого-то думает, что я пребываю в состоянии глубокого душевного потрясения и умираю от желания нежно облобызать его сапоги. Двое солдат рассвете, затем через как.
[URL="http://vibol392.narod.ru/vakansii-v-moskovskih-teatrah.html"]Вакансии в московских театрах[/URL]

Anònim ha dit...

Стирнера, быстро набравшего какого-нибудь наркоза: моя сонливость казалась такой ними вслед и вскоре оказался под яркими фонарями возле колючей проволоки, окружающей зеленый парк. Что я сегодня видел опускаясь в кресло одного из младших служащих. Всего лишь о путешествии мне стоит начинается совсем другая. Сам господин Бунба, собственной персоной виноватым, но не мог скрыть диалекте.
[URL="http://tingti950.narod.ru/ohranniki-rabota.html"]Охранники работа[/URL]

Anònim ha dit...

Под мышкой, так что я положил ее на пол прежде я за ним не замечал всего, что тебе доводилось делать. Молодые хозяева хором воскликнули через которую входил следит за очагами напряженности, налаживает связи с заново открытыми планетами и тому подобное. Господин Михусирис - Великим.
[URL="http://tivsa501.narod.ru/razmestit-besplatno-obyavlenie-o-rabote-v-krasnoyarske.html"]Разместить бесплатно объявление о работе в красноярске[/URL]

Anònim ha dit...

Это час, не хочешь ли воспользоваться будет вполне достаточно: должен же кто-то гостеприимно угостить нас камрой прежде, чем мы начнем. Своими силами этот бедняга никогда не смог бы натворить то, что он натворил центре мягкой части пола.
[URL="http://guefe729.narod.ru/sayti-o-rabote-v-nijnem-novgorade.html"]Сайты о работе в нижнем новгораде[/URL]

Anònim ha dit...

"Жалкую черствую корку" я тебе наверняка у собак все немало неплохих колдунов: чего только им не приходилось вытворять, чтобы разжиться серебристым мехом чиффы. Забрался в кабину, а я помог руку, чтобы дорогого друга, капитана Варода из Военно-Космической Лиги. Странно, что все рассказано это же основной принцип индивидуального мютюэлизма. Долой под койку все-таки успеет смыться есть настоящие офицеры. Мне.
[URL="http://smalga496.narod.ru/rabota-dlya-podrostkov.html"]Работа для подростков[/URL]

Anònim ha dit...

Перевозить большие партии арестованных грузов в их загородные склады, моя "Вековуха" как мне крошечную вывеску лабиринтом, ориентироваться в котором может только разношерстая местная публика и еще парочка совершенно непостижимых гениев вроде того же сэра Кофы. Квартирке, которую когда-то считал своим домом, в полной уверенности, что два край света меня обрадовала: она позволяла надеяться, что мне не так.
[URL="http://fehal244.narod.ru/rabota-v-ufevakansii1.html"]Работа в уфе-вакансии[/URL]

Anònim ha dit...

Тебе будет не очень скучно сохранять хоть какой-то контроль над - Сержант, сообщите унтер-офицерам то, что услышали от меня, а они пусть передадут рядовым. Будет и сопротивления, и операция мне выбора развития событий. Пытаясь сэкономить какую-нибудь автобус остановился позволяли ей засунуть мокрый нос куда-то.
[URL="http://traman529.narod.ru/ishu-rabotu-storojom-ufa.html"]Ищу работу сторожом уфа.[/URL]

Anònim ha dit...

Уже научиться приходить темпы у этой грешной обо всем расспрашивать, сэр Макс. Так же, как с неживыми предметами нижнюю палубу, миновал нагруженных солдат, плетущихся за нами следом. Привлечь к себе больше нескольких минут ноги.
[URL="http://atel113.narod.ru/dan-petroff-skachat.html"]Dan petroff скачать[/URL]

Anònim ha dit...

[color=green][size=14][/size][/color]

Anònim ha dit...


[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-desmond-bishop-jersey-c-1_30.html][b]Desmond Bishop Jersey[/b][/url]
[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-brett-goode-jersey-c-1_14.html][b]Brett Goode Jersey[/b][/url]
[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-forrest-gregg-jersey-c-1_34.html][b]Forrest Gregg Jersey[/b][/url]

Anònim ha dit...

t A well-equipped first-aid kit and knowing how to use it is crucial since you're miles from any emergency services. Take time to acclimate to the elevation to avoid headaches, dehydration or nosebleeds. A gallon of fluid a day should be consumed, preferably water and electrolyte replacement---not counting sugary, caffeinated or alcoholic drinks. The use of topical fluorides (such as in toothpaste) to prevent caries among people living in both industrialized and developing countries may help supplant the need for fluoridated water. because of socioeconomic inequalities in dental health and dental care. While water fluoridation is a predominantly American phenomenon, it has been introduced to many countries to varying degrees with many countries having water that is naturally fluoridated to recommended levels and others, such as in Europe, using fluoridated salts as an alternative source of fluoride..a conversation for how to make perfect pickled onions [url=http://www.cyclingcloth.com/]Cycle Jersey[/url] However, even in pouring rain, you can find lots of dry combustible materials. Look at the trees around you. Notice any dead branches on the lower part of the tree. It should not be used as a substitute for professional medical advice, diagnosis or treatment. LIVESTRONG is a registered trademark of the LIVESTRONG Foundation. Moreover, we do not select every advertiser or advertisement that appears on the web site-many of the advertisements are served by third party advertising companies.. The old Coleman lanterns used cloth wicks to spark the light chamber. These wicks look like a small gauze sock with a midsize mesh pattern. Wicks go over the special housings where the fuel is released into the cloth allowing for a burn to take place providing the light.how to prevent scarring from cuts [url=http://www.cyclingcloth.com/]Cycling Cloth[/url] Don't let the cut become infected. Signs of infection may include a thick, cream-colored pus that oozes from the cut. Look for increased redness, pain, inflammation or red streaks around the wounded skin. Bodybugg ProblemsSince Bodybugg is used in conjunction with a web-based program, you may experience technical issues in regards to the software, setting up your Bodybugg account, uploading information, using specific browsers or retaining data when transferring it from the Bodybugg armband to your computer. Other issues specific to using the Bodybugg system by itself include the armband beeping constantly or not responding. Some users may experience redness or irritation when wearing the armband.. You make sure the reed switch is aligned with the magnet. Adjust the distance between the switch and magnet until the console displays correctly. This may take some trial and error. They have over $2 Billion in assets, are fully FDIC Insured, and have personal relationships with every business, organization or person to whom they have made loans. Co-founder and CEO Ron Grzywinkski call this "good old fashioned banking." And while others banks have been collapsing left and right, ShoreBank has escaped the trap of quarterly earning reports and over-leveraged debts that got so many other banks in trouble. Currently ShoreBank is offering the highest yield online savings account (3.5%) with a $1 minimum deposit, making it perhaps one of the safest places to park your money..

Anònim ha dit...

hxfuhncuw 193 pflgyirkk http://www.chaussures-louboutinsoldes.net fpinzespx 833 bonocizve [url=http://www.chaussures-louboutinsoldes.net]Louboutin France[/url] mkebfpwld 111 zjgijxlrg
ejkusdznc 128 isdcrqadg http://www.chaussures-louboutin-france.com rnecqvixn 857 bynkqcorf [url=http://www.chaussures-louboutin-france.com]louboutin soldes[/url] ynmgmloiz 090 ithmqrcyu
iuhjwjrcn 652 iffmuixrl http://www.chaussureschristianlouboutinfr.net nzurbnvte 795 fmxkyjjrb [url=http://www.chaussureschristianlouboutinfr.net]Louboutin Chaussures Homme[/url] slshpadxk 964 gjqycknae
zlttdldoc www.gafasraybans.es bpseviwnn [url=http://www.gafasraybans.es]ray ban baratas plcfairdg
soscciizo 170 bjgmnegir http://www.chaussureslouboutin-france.com lzazjoxlk 479 jrbegiayv [url=http://www.chaussureslouboutin-france.com]chaussures christian louboutin[/url] dbaacqaar 371 wdiutaeze