dilluns, 15 d’octubre del 2007

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

Avui, 15 d'octubre s'ha acabat la recollida de signatures. Un cop acabat el recompte informarem a tothom del número total de firmes i del destí final d'aquestes. S'accepten suggerencies sobre aquest destí final. Què en faríeu? on les presentaríeu? deixeu les vostres idees en forma de comentaris. Aprofito per donar les gràcies a tots i totes les que heu signat. També a tots els que heu deixat la vostra opinió en l'apartat de comentaris, especialement a tots aquells i aquelles, que amb molt poca elegància, s'han dedicat a increpar una campanya de participació ciutadana, igual que la que ells mateixos van presentar ara fa uns 3 mesos.

UN REUS MILLOR ÉS POSSIBLE (però pitjor també, o sigui que aneu alerta!!!)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

missatge de Carles Borja

El primer recompte en brut (sense treure repeticions, que segur que n'hi ha, i amb un parell de punts de firmes encara per recollir) ens acosta a les 530 signatures a favor de continuar programant actes l�dics i culturals a la pla�a de la llibertat.

Carles B.

Unknown ha dit...

Quina valoració en fas de tot plegat ara que estem al 2008? T'han fet cas?

Anònim ha dit...

M'han fet tot el cas que em podien fer. Esperem a fer valoracions quan arribi l'estiu i es comencin a programar actes lúdics a la plaça. A veure que passarà...

Anònim ha dit...

Ànims nois!!!!

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!